Termékek

Üzletünkben a HOYA japán lencsegyártó cég kiváló, magas színvonalú lencséi közül választhatnak -igényeik szerint!

A hagyományos, standard műanyag lencséken túl vásárolhatnak vékonyított lencséket is. Ezek 15 x ütésállóbbak, elasztikus alapanyagúak és optikailag kevésbé nagyítják illetve kicsinyítik a szemet, attól függően, hogy convex /plusszos/ vagy concav /mínuszos/ szemüveget visel-e Ön!

Szemünkkel folyamatosan kommunikálunk, ezért fontos, hogy szemüveglencsénk ne tükröződjön. Autóvezetés közben, a számítógép és a televízió képernyője előtt, vagy a külvilág okozta csillogások csökkentik a kontrasztot, vakítanak. Ezek kiküszöbölésére kérjükantireflexréteggel lencséinket, így szemvegünk mindig a legtisztább látásélményt nyújtja viselőjének. E bevonat mellett a lencsén vankarcmentesítő réteg, mely a por és víztaszító réteggel együtt a kisebb karcolódástól véd és könnyen tisztíthatóvá teszi szemüveglencsénket.

A 40 év feletti emberek problémáira megoldást adnak a multifokális /progresszív/ lencsék, melyek viselőjüknek minden távolságratökéletes látást biztosít.

Irodai számítógépes munkához ajánljuk az olyan kétfókuszú szemüveglencsét, mely mind az olvasótávolságra, mind pedig a 70-80 cm-re lévő monitorhoz kényelmes látást biztosít. Ehhez javasoljuk azt a speciális színszűrőt az antireflex réteggel együtt, mely a monitor előtt dolgozóknak a maximális védelmet adja. Ez lehet szürke, barna vagy zöld szín.

Amikor a szemüvegünket szabadban, napsütésben használjuk, szemünk hamar elfárad, hunyorogni kezdünk. Szinte minden szemüveglencse színezhető, készülhet dioptriás napszemüveg is. Sokan kedveleik a napfényre sötétedő TRANSITIONS lencséket, melyek hamar besötétednek a szabadban, beltérben pedig gyorsan kivilágosodnak, így biztosítják a tökéletes hatáskomfortot. APOLARIZÁLT lencsék kiküszöbölik a fényvisszaverődés okozta káprázást, ezeket speciális szituációkra ajánljuk.

Természetesen a fent említett lencsék üvegből is rendelhetők, de a bevonatokban és a praktikusság szempontjából mégis a műanyaglencsék jelenthetnek jobb és tartósabb megoldást!

Többféle ápoló és műkönny!

Comments are closed.